Revista COMICS no. 4

vineri, 24 iunie 2011


Lansată oficial la deschiderea Muzeului de Benzi Desenate de la MNAC, Revista COMICS revine, ca de obicei, o dată la 2 luni cu un nou număr plin de comics şi benzi desenate. Ediţia cu nr. 4 reuneşte în paginile ei 20 de artişti amatori şi profesionisti, interviu Fredo&Pidjin, Noapte de Decemvrie de Alexandru Macedonski în benzi desenate de Vali Ivan, Legendele Dacilor, fragment din monografia regretatului autor de benzi desenate Burschi şi multe altele.

Artistii care au contribuit la acest numar sunt: Alexandru Ciubotariu, Burschi, Cristian Marcu, Costel BD, Darius Panaite, Eugen Erhan şi Tudor Muscalu, Ionuţ Popescu, Maria Surducan, Mihai Ionescu, Mihai Grăjdeanu, Nic Moldoveanu, Neli Morut, Raluca Ioniţă, Octav Ungureanu, Percival Comics, Şerban Andreescu, Vali Ivan, Veronica Solomon şi Vlad Forsea.

Revista COMICS nr.4 sau oricare din numerele precedente pot fi comandate în varianta tiparită de [aici]

Mulţumim prietenilor de la makemehappy.ro pentru sponsorizarea acestui număr şi pentru ediţia limitată de postere ale artiştilor de la revistă, postere pe care le oferim cadou primilor zece care comandă revista.

0 comentarii: